homepage: Tractoare rider pentru tuns gazonul

Tractorase pentru tuns gazonul de la Husqvarna - Intretinere usoara cu dispozitive performante

Tractorul rider de tuns gazon este o masina adaptabila pentru toate perioadele dintr-un an, oferind numeroase avantaje pentru a face munca mult mai usoara. Riderul este, practic, un utilaj complex, util pentru suprafete mari, care ara, matura, fertilizeaza, marunteste, imprastie zapada si regleaza electric inaltimea de taiere. In magazinul belgarden.ro vei descoperi produse de calitate pentru gradinarit, performante, care pot sa ofere peluza perfecta pe care si-o doreste orice proprietar, cum ar fi: motounelte, masini de tuns gazon, tractoare de gradina, scarificatoare, masini robotizate de tuns gazonul, trimmere.

Husqvarna rider sau tractorase pentru tuns gazonul pentru gospodari moderni

Produsele din magazinul nostru sunt fabricate din materiale de calitate si au preturi accesibile pentru orice tip de buget. Tractoarele Husqvarna sunt compacte si de inalta performanta, au servodirectie (conducerea este mai putin obositoare si mai placuta) si fac fata cu succes suprafetelor mari, dar si celor inguste sau cu denivelari, a locurilor umede si alunecoase. De asemenea, utilajele sunt dotate cu faruri duble cu LED, cu cadru de tip drive-in-drive-out, ceea ce inseamna ca gospodarul poate sa inlocuiasca rapid toate accesoriile. Accesoriile cu care sunt dotate permit efectuarea diferitelor tipuri de lucrari necesare.

Daca iti doresti un tractoras rider care sa porneasca in orice conditii meteorologice, care sa-ti ofere luminozitatea necesara de aproape sau de la distanta si care sa tunda gazonul la perfectiune, atunci cauta in oferta magazinului nostru produsul pe care ti-l doresti.