Despre Noi

Belgarden Showroom

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil, Belgarden – dealer autorizat Husqvarna - furnizeaza atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici produse pentru padure, gradina, constructii si alte domenii conexe.

Husqvarna Concept Store Bucuresti

Desi totul a inceput ca o afacere de familie, am reusit sa ne impunem in domeniu si in prezent ne desfasuram activitatea in trei centre zonale: sediul central situat in Ploiesti si doua puncte de lucru: in Bucuresti, respectiv in Comarnic.

Echipamente Husqvarna

Belgarden ofera toata gama de produse Husqvarna, un stoc generos si in continua dezvoltare de unelte, utilaje, echipamente, consumabile şi accesorii.

Produse Husqvarna - Bucuresti - Belgarden

Clientii ne apreciaza pentru transparenta, corectitudine, disponibilitate, consultanta personalizata, solutiile pe care le gasim in diverse situatii. Faptul ca reprezentam brand-ul Husqvarna ne ofera satisfactie, dar si o responsabilitate ridicata. Suntem implicati in ceea ce facem si incercam sa transmitem acest lucru mai departe, astfel incat orice experienta cu Belgarden sa fie una placuta si constructiva.

Adresa: Belvedere Residences, Soseaua Fabrica de Glucoza, nr. 6-8, Bucuresti, cod 020332 

 

Date firma: SC SIMIVI SERV SRL

Adresa: Soseaua Fabrica de Glucoza, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti, 020331

J29/287/2009

RO 25140573

RO64INGB0000999905416336 ING BANK

Reprezentant legal: Simion Mihail-Iulian