homepage: Scarificatoare

Scarificator Husqvarna pentru un gazon sanatos pe tot parcursul anului

O curte trebuie sa fie ingrijita in fiecare anotimp, mai ales daca ai gazon. Acesta necesita o grija suplimentara daca vrei sa te bucuri de el verde pe tot parcursul anului. Nu este suficient sa folosesti doar o masina de tuns iarba sau un trimmer cu acumulatori, deoarece gazonul are nevoie sa treaca si prin procese de aerare si scarificare.

Dupa ce ai tuns gazonul, resturile ramase nu trebuie sa fie in exces, pentru a putea acționa ca fertilizator. In caz contrar, gazonul tau va avea de suferit pentru ca un strat gros de iarba taiata va opri patrunderea corespunzatoare a aerului si apei in sol, ceea ce va face ca gazonul sa se ingalbeneasca ori chiar sa putrezeasca. Pentru a evita aceste neplaceri, echipeaza-te cu unul dintre modelele de scarificatoare Husqvarna prezente in catalogul de produse Belgarden.

Scarificator pentru gazon de la Husqvarna - cele mai performante si calitative modele de pe piata

Un gazon ingrijit este un gazon mereu verde. Daca ai inteles utilitatea unui scarificator si seria de beneficii pe care acesta le aduce curtii tale, atunci alege cu incredere un model din gama celor de la Husqvarna. Poti alege un scarificator Husqvarna S 138 C sau S 138 I. Indiferent daca folosesti o masina de tuns iarba sau un robot de tuns gazonul, scarificatorul te ajuta sa ai parte de un gazon si, implicit, de o curte exact asa cum vezi in revistele de specialitate.

Producatorul Husqvarna propune si alte echipamente pentru gradinarit, precum motounelte pentru iarba si trimmere sau tractoare de gradina, astfel ca poti alege tot ce ai nevoie din catalogul nostru de produse.