homepage: Aparat spalat cu presiune

Aparate de spalat cu presiune Husqvarna, pregatite sa curete aproape orice spatiu in aer liber

Fie vara, fie toamna, gradina, curtea si aleea, au nevoie sa fie curatate si ingrijite. Pentru curatare sunt de mare ajutor refulatoarele pentru frunze, aspiratoarele si aparatele de spalat cu presiune. In sisteme de irigat, treaba buna fac pompele de apa.

Producatorul Husqvarna aduce in oferta de aparate de spalat cu presiune Belgarden modele optimizate pentru performanta maxima de curatare si proiectate pentru o experienta de utilizare excelenta. Calitative si intuitive, produsele din aceasta categorie garanteaza rezultate excelente chiar si in conditii dificile. Functiile de rotire inteligente, pompele din metal durabile, conexiunile rapide, rotile cu putere mare de tractiune, furtunurile suficient de lungi, toate vin intr-un singur aparat si sunt pregatite sa curete aproape orice spatiu in aer liber. Mobilier de gradina, garduri, alei, pereti din piatra, terase, masini etc., toate sunt usor curatate de praf si murdarie, folosind puterea apei.

Aparate de spalat cu presiune Husqvarna - performanta maxima de curatare si durabilitate intr-un singur aparat

Daca iti doresti un aparat de spalat cu presiune care sa reziste, unul cu un design compact, pe care sa-l poti depozita si transporta usor, unul care sa curete aproape orice loc in care se aduna praf si murdarie, unul puternic, dar pe care sa-l poti controla fara efort, cu functii avansate si accesorii care sa-ti usureze munca, care sa consume mai putina apa decat o face un furtun normal, alege Husqvarna.

In aceeasi zona, producatorul vine si cu masini pentru tuns gazonul, tractoare de gradina si trimmere cu acumulatori. Indiferent de nevoile tale, daca esti un profesionist sau un utilizator casnic, vei gasi la noi aparatul care sa te ajute.