BELGARDEN.RO - HUSQVARNA CONCEPT STORE

Educare School

DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil, Belgarden – dealer autorizat Husqvarna - furnizeaza atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici produse pentru padure, gradina, constructii si alte domenii conexe.

Desi totul a inceput ca o afacere de familie, am reusit sa ne impunem in domeniu si in prezent ne desfasuram activitatea in trei centre zonale: sediul central situat in Ploiesti si doua puncte de lucru: in Bucuresti, respectiv in Comarnic.

Belgarden ofera toata gama de produse Husqvarna, un stoc generos si in continua dezvoltare de unelte, utilaje, echipamente, consumabile şi accesorii.

Clientii ne apreciaza pentru transparenta, corectitudine, disponibilitate, consultanta personalizata, solutiile pe care le gasim in diverse situatii. Faptul ca reprezentam brand-ul Husqvarna ne ofera satisfactie, dar si o responsabilitate ridicata. Suntem implicati in ceea ce facem si incercam sa transmitem acest lucru mai departe, astfel incat orice experienta cu Belgarden sa fie una placuta si constructiva.

Educare School

Soseaua Fabrica de Glucoza, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti, 020331

  • Date Firma: SC SIMIVI SERV SRL
  • Nr. Inreg.: J29/287/2009
  • CUI: RO 25140573
  • BANCA: RO64INGB0000999905416336 ING BANK
  • Reprezentant legal: Simion Mihail-Iulian